Raport roczny projekt dla ABSL / 2018

Raport roczny projekt dla ABSL

Przedstawiamy sektorowy raport roczny projekt dla ABSL na rok 2018. Business Services Sector in Poland 2018. Raport został zaprezentowany na międzynarodowej konferencji w Poznaniu, w czerwcu tego roku. Podobnie jak w latach ubiegłych staraliśmy się zachować charakter wydawnictwa. Poprzednie wersje tutaj: 2014, 2015, 2016, 2017. W tym roku dominowały biel, szarość i kolory firmowe ABSL. W tym roku chcielibyśmy, pokazać Wam raport inaczej, trochę bardziej statystycznie (statystyka wyrazów) i technicznie. Ten raport to ze strony graficznej:
– 104 strony wraz z okładką
– 2 wersje językowe: polska i angielska
– wersja drukowana i wersja epub
– ok. 50 rycin (wykresów, map, infografik)
– 20 tabel (niektóre na kilka stron)
– kilkanaście grafik
– kilkanaście reklam
– 27 920 wyrazów
– 174 760 znaków ze spacjami, czyli gdzieś około 4,5 arkusza wydawniczego samego tekstu
– bez mała miesiąc ciężkiej pracy graficznej
– niezliczona ilość maili i kawy
Jeśli chcecie, tutaj możecie sprawdzić jak raport prezentuje się w pdf: raport roczny ABSL
Wydrukowany i na żywo wygląda świetnie, to możemy Wam zagwarantować.

Projektowanie graficzne, Raporty roczne i biznesowe, Skład DTP

Tags
ABSL, grafika w raporcie, ile arkuszy wydawniczych ma raport, ile słów jest w raporcie, ile znaków ma raport, infografika w raporcie, mapy w raportach, projektowanie raportów, raport ABSL 2018, raport grafika, raport ilustracje, raport infografiki, raport mapy, raport od strony technicznej, raport projektowanie, raport roczny ABSL, raport roczny projekt, statystyka wyrazów